Top

Heattel warmtemat

  • Heattel warmtemat
9,95

De heatel Heatmat is wereldwijd het best bekende en het meest verkochte terrarium verwarmingselement en voldoet aan al de wereldwijd gestelde veiligheidseisen wat van dit product verwacht moet worden.
De Terramat Heatmat voldoen aan de CE richtlijnen en de Europese Norm EN60335-1. Klasse II IP X4. Alle matten hebben de aansluiting in het middel van de lengtemaat zitten en hebben een aansluiting van 8mm dik. Wij raden aan om bij warmtematten altijd een thermo-control unit te gebruiken. Hiermee voorkomt u oververhitting en kunt u zorg dragen dat het product niet meer verwarwarming geeft dan u uitsluitend toelaat. Het beste gebruikt u hier de Heatel-plug in thermostaat voor Deze is als gerelateerd product weergegeven. De mat geeft een bepaalde hoeveelheid warmte energie af dus een percieze temperatuur is niet te zeggen. Wel dat de mat wanneer je hem in het contact steekt en na een tijdje oppakt erg warm aanvoelt maar je zel je er niet aan branden. (zijnde contact temperatuur om en nabij de 35 grade. Wanneer de warmte gevangen wordt onder bodembedekking (of degelijk) kan dit echter oplopen en problemen geven.
Hiervoor moeten de volgende maatregelen genomen worden bij het gebruik van dit type warmte mat.
- Plaats mat buiten het terrarium
- Gebruik niet meer dan 2cm bodembedekking
- zorg voor minimaal 15mm ruimte onder het gehele terrarium om warmte opbouw te voorkomen. Denk hierbij wel aan een gelijke en genoeg ondersteuning van het terrarium.
Alle genoemde maatregelen zijn om glasbreuk te voorkomen.

De exo-terra warmte kabel is de perfecte oplossing voor het verwarmen van uw terrarium waardoor uw dier zich in een natuurlijke omgeving thuisvoelt. Hou er altijd rekening mee dat verwarmingselementen hitte produceren. Er moet dus altijd gekozen worden voor het juiste wattage om oververhitting te voorkomen. Wij raden dan ook altijd aan om bij verwarmings elementen een thermo control unit te gebruiken. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen dient u ook zelf regelmatig uw apparatuur te controleren en vergeet niet, meten=weten.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@