Top

Dragon Water Dish

  • Dragon Water Dish
7,95

Een stevige waterbak van kunst hars past qua uiterlijke vormgeving in ieder terrarium. Mooi rond afgewerkt bevat geen scherpe hoeken. 
De Dragon Water Dish is voor groot belang bij de meeste reptielen. Ook als u woestijndieren heeft is een waterbak erg belangrijk. Ondanks dat deze reptielen een groot deel van hun benodigde vocht uit hun voedsel(insecten) halen, hebben zij soms een grote behoefte aan extra water. Voornamelijk in de warme zomer periode zullen reptielen wat vaker drinken.
Bij de beslissing om een Dragon Water Dish is uw terrarium te plaatsen, moet u met een aantal dingen rekening houden.

*Hoe groot is het desbetreffende reptiel?
Reptielen kunnen verdrinken in een te grote en te diepe waterbak.
Zorg voor de extra grote waterbakken voor een stevige uit klim plaats. Dit kan door middel van een Druiventak in het water te plaatsen, waar uw reptiel dankbaar gebruik van zal maken om er weer uit te klimmen.
*Hoe groot moet de waterbak zijn?
De waterbak moet zo groot zijn, dat uw reptiel er helemaal in kan leggen. Zeker bij slangen is het van groot belang om een grote waterbak te plaatsen. Dit om mede de vervelling makkelijker te maken voor de slangen.
Moet een waterbak ruw of glad zijn?
*Bij slangen mag de buitenkant van de Dragon Water Dish ruw zijn, dit om de huid af te schuren.
Bij een aantal Ziektes en aandoeningen is een waterbak juist erg belangrijk. Zie ons boekje Ziektes en Aandoeningen bij Reptielen, in deze editie staat voor een reptielen houder zeer belangrijke informatie.

In verschillende afmetingen te verkrijgen.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@