Top

Welkom bij Reptihouse Dordrecht

Welkom op de vernieuwde website 

van reptielenspeciaalzaak Reptihouse, de winkel die u alles bied wat u nodig heeft om een koudbloedig dier perfect te houden en verzorgen. 

Sinds 2009 houden wij ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bezig met het houden en verzorgen van diverse reptielen als schildpadden, kameleons, slangen, kikkers, noem maar op. In onze winkel zijn veel van deze dieren te bewonderen en ook te koop. Daarnaast bieden wij alles aan wat u nodig heeft voor uw dier. Van terraria tot voerpincets en alles daartussen.

Binnen ons assortiment vind u diverse merken als Exo Terra, Lucky reptile, Dragon en Namiba Terra. Maar ook exclusieve eigen merk producten als onze eigen Repti-totaal vitamine poeder met D3 en onze Reptihouse informatieboekjes zijn bij ons verkrijgbaar.
Zoekt u iets specifieks wat wij op dit moment niet aanbieden? Schroom vooral niet om het ons te vragen, we kunnen nagenoeg alles voor u regelen! 

Sinds kort zijn al onze producten ook verkrijgbaar via de webshop www.reptihouse.nl. Voor al onze producten geldt een levertijd van maximaal 14 dagen. Producten die aanwezig zijn in de winkel zullen na bestelling zo spoedig mogelijk verzonden worden wat inhoudt dat de meeste producten gemiddeld binnen 5 dagen in huis verwacht kunnen worden. Pakketten worden op dinsdagen, woensdagen, donderdagen en vrijdagen verstuurd. Wij versturen voedseldieren niet op vrijdag om te voorkomen dat voedseldieren lange tijd onderweg zijn. We doen ons best om kwalitatief goede voedseldieren te leveren. Echter zijn we ook afhankelijk van het Nederlandse klimaat. Bij een temperatuur lager dan 10 graden en een temperatuur hoger dan 25 graden kunnen wij helaas de kwaliteit van de voedseldieren niet garanderen.

 

Ook actuele foto's van onze dieren zullen via de webshop te bezichtigen zijn. Deze zijn te vinden bij de stocklist. Echter worden deze dieren onder geen beding verzonden. Deze dieren zijn enkel in onze winkel op te halen. Mocht u interesse hebben in een van onze dieren maar niet direct in de gelegenheid zijn om onze winkel te bezoeken, kunt u het dier voor een korte periode reserveren. Ook hier leest u meer over op de pagina stocklist.

Met vriendelijke groet,

Het Reptihouse team