Top

Fittingset compleet bakaliet met alu kapje

  • Fittingset compleet bakaliet met alu kapje
  • Fittingset compleet bakaliet met alu kapje
13,95
Verwachte levertijd: 7 dag

De bakelieten E-27 fitting set word compleet geleverd met:
* zwart kunststof trekontlaster
* Eurosnoer met ingegoten stekker
* zwart aluminium afschermkapje

Bakelieten fittingen zijn zeer geschikt bij het gebruik van warmtelampen of andere lampen tot 60 watt.
Deze fitting wordt dan ook zeer vaak gebruikt in kleine terraria, waarbij gebruik gemaakt word van lampen met lagere wattages. 
De fitting is zeer eenvoudig te bevestigen in het ventilatierooster van het terrarium. Met behulp van de meegeleverde trekontlaster voorkomt u dat de fitting en de lamp aan het snoer trekken. Door de fitting met de trekontlaster in uw ventilatierooster te plaatsen, kan de fitting niet meer gaan zakken. Door de beveiligingsschroef in de trekontlaster aan te draaien, word het snoer gezekerd en kan deze niet uit de fitting getrokken worden.

Tevens is de fitting voorzien van een kindersluiting in de binnenzijde van de fitting. Het is erg lastig wanneer de kindersluiting aangedraaid wordt, om deze weer los te krijgen. Deze kindersluiting voorkomt dat bijvoorbeeld slangen de fitting uit elkaar kunnen draaien, met alle gevolgen van dien.

Het bijgeleverde aluminium kapje zorgt ervoor dat u niet rechtstreeks in de lamp kijkt, wat irriterend kan werken. Deze kap bied echter geen bescherming voor uw dieren.
Bij het plaatsen van het afscherm kapje moet u rekening houden met de te gebruiken warmtelamp of uv-b lamp. Als het aluminium afscherm kapje te dicht op de fitting geplaatst word, kan het voorkomen dat u de lampen niet kunt indraaien. Een afstand van ongeveer tien centimeter tussen de fitting en het kapje voorkomt dit probleem.
Deze kapjes kunt u bevestigen met zuurvrije kit. 
De afmetingen van dit kapje zijn als volgt:
14 cm hoog
12,5 cm breed

Het bijgeleverde snoer is zwart van kleur en voorzien van een schakelaar. Dit snoer is geschikt voor lampen met een wattage tot hoogstens 250 watt.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Gerelateerde producten