Top

Kunstplanten en schuilplaatsen

De door ons aangeboden kunstplanten zijn stuk voor stuk veilig te gebruiken bij reptielen. Wel is het belangrijk om bij het uitzoeken van kunstplanten rekening te houden met de kaakkracht en trekkracht van uw dier. Niet iedere plant is per definitie geschikt voor ieder diersoort.
In de beschrijving van de door ons aangeboden kunstplanten zullen wij een indicatie geven voor welk type dier deze planten wel of zeker niet geschikt zijn op basis van de kracht van het betreffende plantje en de grootte van blad en andere uitstekende delen, om u een idee te geven of dergelijke planten passen in het verblijf van uw dier.

Zoekt u inspiratie om uw verblijf in te richten? Kom gerust een langs in onze winkel om een kijkje te nemen hoe wij onze verschillende terraria inrichten. 
In onze winkel vind u zo'n 55 verschillende terraria van sterk variërende afmetingen, ieder met zijn eigen inrichting afgestemd op de aanwezige bewoners. Onder deze bewoners vind u onder andere onze Leguanen, Regenboogboa's, Panterkameleons, Timorvaranen, Ballpythons en diverse geleedpotigen.
Daarnaast kunt u natuurlijk ook op de pagina Onze dieren enkele voorbeelden van onze verblijven zien.

Om een ruime keus te kunnen bieden, bieden wij u diverse merken als Dragon, Namiba terra, Euro-zoo, Exo-Terra, Zoo-Med en Lucky Reptile.

Zit het product dat u zoekt niet in ons assortiment? Neem gerust contact met ons op, wellicht kunnen wij u toch helpen.

Exo Terra Buffalo Skull

Exo Terra Buffalo Skull

€ 18,95
Exo Terra Crocodile Skull

Exo Terra Crocodile Skull

€ 14,95
Exo Terra Dinosaur eggs groot

Exo Terra Dinosaur eggs groot

€ 24,95
Exo Terra Dinosaur eggs klein

Exo Terra Dinosaur eggs klein

€ 10,95
Exo Terra Rock outcrops

Exo Terra Rock outcrops

€ 15,95
Primate skull

Primate skull

€ 17,95
Reptile cave

Reptile cave

€ 10,95