Top

Stocklist

Hieronder vind u een compleet overzicht van de dieren die wij op dit moment in onze winkel aanbieden. Dieren die vermeld staan in de stocklist zijn enkel verkrijgbaar in onze winkel en kunnen niet via onze webshop aangeschaft worden. Wij verzenden geen reptielen per post. Wilt u een schorpioen, slang of hagedis bij ons aanschaffen, dan verzoeken wij u om naar onze winkel toe te komen. Wel is het mogelijk om dieren voor een korte periode te reserveren. Hierover kunt u meer lezen onderaan deze pagina.


Enkele diersoorten kweken wij ook zelf. Dit geeft ons het voordeel dat wij u meer kunnen vertellen over de achtergrond van deze dieren. Daarnaast kunnen wij de gezondheid van de door ons gekweekte dieren nog beter waarborgen. Enkele soorten waarmee wij kweken zijn onder andere Pogona vitticeps, Pantherophis guttata, Python regius, Chlamydosaurus kingii, Varanus acanthurus, en meer. Op de pagina Onze dieren vind u een compleet overzicht van al onze eigen dieren. Hier kunt u precies lezen welke dieren wij ook mee kweken. Een aantal van onze eigen dieren zijn ook in de winkel te bezichtigen, zoals bijvoorbeeld ons koppel Iguana iguana's Koko en Gizmo en ons kweek trio Chlamydosaurus kingii. Uiteraard zijn deze dieren echter niet te koop.Anolis carolinensis

Anolis carolinensis

€ 18,95
Chelonoidis carbonarius nk 22-05-18

Chelonoidis carbonarius nk 22-05-18

€ 115,00
Gecko vittatus nk'16

Gecko vittatus nk'16

€ 10,00
Iguana iguana blue Gereserveerd

Iguana iguana blue Gereserveerd

€ 150,00
Iguana iguana red

Iguana iguana red

€ 250,00
Pantherophis guttatus NK'18
Nieuw

Pantherophis guttatus NK'18

€ 17,50
Ph Mad grandis nk 2018

Ph Mad grandis nk 2018

€ 35,00
Python regius 1.1 koppel

Python regius 1.1 koppel

€ 75,00
Tiliqua gigas evanescens

Tiliqua gigas evanescens

€ 125,00
Varanus exanthematicus

Varanus exanthematicus

€ 25,00
Voorwaarden reserveren dieren.
Zoals eerder vermeld, is het niet mogelijk om dieren via onze webshop aan te schaffen. Wel is het mogelijk om dieren te reserveren voor een periode van maximaal 7 dagen. Hiervoor vragen wij een aanbetaling. De hoogte van het aan te betalen bedrag is 50% van de aanschafprijs. Wanneer wij een reservering hebben, zullen wij u een bevestiging sturen zodat u zeker weet dat het door u gekozen dier ook daadwerkelijk voor u word vastgehouden.


Dus in het kort:
  • Bij het reserveren van dieren vragen wij een aanbetaling van 50% van het aanschafbedrag van het dier.
  • Het reserveren van dieren kan voor een periode van maximaal 7 dagen. Na 7 dagen vervalt uw reservering en daarbij ook uw recht op restitutie van het reserveringsbedrag. Ziet u binnen 7 dagen van uw reservering af, dan ontvangt u het reserveringsbedrag minus 10% per verstreken gereserveerde dag terug.
  • Bij het ophalen van het door u gereserveerde dier vragen wij altijd om het reserveringsbewijs. Neemt u deze dan ook mee. Zonder het reserveringsbewijs kunnen wij u niet helpen.


Wilt u een dier reserveren voor een langere periode dan 7 dagen? Neemt u dan gerust even contact met ons op, dan kunnen wij hierover passende afspraken maken.