Top

Exo Terra Dinosaur eggs klein

  • Exo Terra Dinosaur eggs klein
10,95
Verwachte levertijd: 5 dag

Exo Terra Dinosaur eggs


De Exo Terra Dinosaur eggs is een veilige en leuke schuilplaats is uw terrarium.
Voor alle reptielen geldt eigenlijk per dier in het terrarium minimaal twee schuilplaatsen. Extra schuilplaatsen kunt u realiseren door buiten de Exo Terra Dinosaur eggs nog Kurkeiken schors in het terrarium te plaatsen, zodat uw reptiel altijd een keuze heeft en zich op meerdere plaatsen kan verstoppen als hij dat wilt. Zeker reptielen die samen gehuisvest worden stellen meerdere schuilplaatsen zeer op prijs, en zullen daar ook dankbaar gebruik van maken.
De schuilplaats Exo Terra Dinosaur eggs is zeer netjes afgewerkt en heeft geen scherpe randen, en heeft voldoende openingen. deze openingen make het voor u makkelijker om uw reptiel als het noodzakelijk is, uit zijn schuilplaats te halen zonder enige vorm van moeite. Dit is voor u en uw reptiel makkelijker en bezorgt uw reptiel geen onnodige stress en verwondingen.
Tevens heeft de Exo Terra dinosaur eggs een geïntegreerde schaal, die u kunt gebruiken als extra water drinkplaats. Ook kunt u deze schaal gebruiken als voeder schaal, denk hierbij aan groente en fruit voor onder andere Leguanen en Uromastyx. En bij de Correlphus ciliata (wimpergekko) kunt u in de Exo Terra Dinosaur eggs voerschaal gebruiken om Crested gecko diet van Habistat of Repashy in te doen.
Door zijn afmeting is de Dinosaur eggs ook nog eens uitstekend geschikt voor het gebruik in kleinere terraria. Vaak zijn de aangeboden schuilplaatsen te groot voor in de kleinere terraria.

Deze schuilplaats is gemaakt van food grade hars en mede daardoor zeer makkelijk schoon te maken.
Gebruik voor het schoonmaken alleen water en geen chemische middelen. Chemische middelen kunnen schadelijk en zelfs dodelijk zijn voor uw reptielen.
Om de Exo Terra Dinosaur eggs grondig schoon te maken kunt u een desinfectie middel gebruiken. Ook bij het gebruik van een desinfectie middel geldt, na het schoonmaken grondig na spoelen met water.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over