Top

Exo Terra Dinosaur eggs groot

  • Exo Terra Dinosaur eggs groot
24,95
Verwachte levertijd: 1 dag


Dinosaurussen regeerden over de aarde voor meer dan 140 miljoen jaar en worden beschouwd als de voorouders van de reptielen van vandaag. De Exo Terra Dinosaur eggs voegt een prehistorische accent toe aan uw terrarium en biedt uw reptiel een veilige en gezellige multilevel schuilplaats.

De Exo Terra Dinosaur eggs is een veilige en leuke schuilplaats is uw terrarium.
Voor alle soorten reptielen geldt eigenlijk per dier in het terrarium minimaal twee schuilplaatsen. Extra schuilplaatsen kunt u realiseren door buiten de Exo Terra Dinosaur eggs nog Kurkeiken schors in het terrarium te plaatsen, zodat uw reptiel altijd een keuze heeft en zich op meerdere plaatsen kan verstoppen als hij dat wilt. Zeker reptielen die samen gehuisvest worden stellen meerdere schuilplaatsen zeer op prijs, en zullen daar ook dankbaar gebruik van maken. Zorg ervoor dat de schuilplaatsen op een rustige plaats in het terrarium staan, zodat uw dier zich beter op zijn gemak voelt in het terrarium.
De schuilplaats Exo Terra Dinosaur eggs is zeer netjes afgewerkt en heeft geen scherpe randen, en heeft voldoende openingen. deze openingen maken het voor u makkelijker om uw reptiel als het noodzakelijk is, uit zijn schuilplaats te halen zonder enige vorm van moeite. Dit is voor u en uw reptiel makkelijker en bezorgt uw reptiel geen onnodige stress en verwondingen.
Ook voor de middel grootte reptielen, is deze schuilplaats een prima optie, waar zij graag gebruik van zullen maken. 

Deze schuilplaats is gemaakt van food grade hars en mede daardoor zeer makkelijk schoon te maken.
Gebruik voor het schoonmaken alleen water en geen chemische middelen. Chemische middelen kunnen schadelijk en zelfs dodelijk zijn voor uw reptielen.
Om de Exo Terra Dinosaur eggs grondig schoon te maken kunt u een desinfectie middel gebruiken. Ook bij het gebruik van een desinfectie middel geldt, na het schoonmaken grondig na spoelen met water.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over