Top

Exo Terra Feeding Dish

  • Exo Terra Feeding Dish
7,95

Exo Terra Feeding Dish


Exo Terra voederschalen hebben aan de buitenzijde een natuurlijke en realistische rotsafwerking en een gladde, niet-korrelige binnenzijde. De schalen zijn behandeld om de ontwikkeling van schadelijke bacteriën te verhinderen en het reinigen gemakkelijker te maken. De neutrale, natuurlijke kleur maakt het integreren in een woestijn-, tropisch of eender welk terrarium eenvoudig. * Door zijn natuurlijk uitzicht past hij in elk type terrarium * Eenvoudig te reinigen * Niet poreus en glad oppervlak dat schadelijke bacteriën afstoot * Gemaakt van food grade materiaal * Zeer stabiel en moeilijk omver te werpen door grotere reptielen.
De Exo Terra Feeding Dish wordt veel gebruikt in een terrarium voor landschildpadden. Door dat de Exo Terra Feeding Dish vrij laag is kunnen de schildpadden hier makkelijker uit eten, en is de kans dat zij omvallen aannemelijk kleiner dan bij gebruik van een hoge voer schaal.
Ook voor jonge dieren en de kleine soorten hagedissen, schorpioenen, spinnen en kikkers is de Exo Terra Feeding Dish een uitstekende oplossing. Dan worden zij ook vaak gebruikt als waterbak, zodat jonge en kleine reptielen niet kunnen verdrinken. Ververs als u de feeding Dish als water bakje gebruikt ook elke dag het water. Stilstaand water is een bron van bacteriën, zeker in een terrarium waar de temperatuur vaak hoog is. Ook voorkomt u met het dagelijks schoonmaken van de Feeding Dish algengroei, wat ook weer een bron van bacteriën is.
Om de Exo Terra Feeding Dish te reinigen kunt u gewoon water gebruiken. Ververs als u groente en fruit in de Exo Terra Feeding Dish plaatst, deze elke dag. Reinigt u daarna de Feeding Dish elke dag om bacteriën te voorkomen, bacteriën kunnen er voor zorgen dat uw reptiel ziek wordt.
De Exo Terra Feeding Dish is natuurlijk verkrijgbaar in diverse afmetingen, via onze webshop maar ook gewoon bij ons in de winkel.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over