Top

Exo Terra Solar glo

  • Exo Terra Solar glo
48,95

De Exo Terra Solar Glo is een kwikdamplamp met ingebouwde ballast voor reptielen, dus geen aanschaf meer van een aparte, dure ballast.
De Exo Terra Solar Glo bootst natuurgetrouw het spectrum van natuurlijk zonlicht na, hetgeen één van de voornaamste aspecten is om reptielen gezond te houden. De Exo Terra Solar Glo wordt gekozen door professionele kwekers omdat het de geschikte balans biedt tussen ultraviolet licht (zowel UVA als UVB), visueel licht en infrarood licht (warmte), in één gemakkelijk aan te brengen lamp. De Exo Terra Solar Glo geeft een volledig lichtspectrum, met zorgvuldig afgestelde hoogten om de eetlust, de activiteit, de briljante kleuren, en een optimale kalkopname door vitamine D3 productie te verzekeren. De Exo Terra Solar Glo is een kwikdamplamp met ingebouwde ballast (geen afzonderlijke ballast vereist) die past in een standaard porseleinen fitting. Ze kan gebruikt worden met de Exo Terra Light Dome . Optimaal niveau van UVA, UVB, visueel licht en warmte in één lamp! Biedt de voordelen van natuurlijk zonlicht Helpt het voorkomen van metabolische beenderafwijkingen Verhoogde UVB penetratie (+30 cm)
De Exo Terra Solar Glo is verkrijgbaar in de volgende wattage;
80 Watt, 125 Watt en 160 Watt. 
Deze zogenoemde combi lampen dienen éénmaal per jaar vervangen te worden, omdat de UV-A en UV-B straling niet optimaal meer presteert om uw reptiel te voorzien van de benodigde vitamine.
De Exo Terra Solar Glo wordt voornamelijk gebruikt in de grotere en hogere terraria, de lagere wattage van 80 Watt is ook zeer goed te gebruiken in de groter lage terraria.
Alle warmtelampen en UV-B en combi lampen moeten minimaal twaalf uur per dag branden, om voor uw reptielen optimaal resultaat te geven. U zult uw temperatuur in uw terrarium regelmatig moeten meten, om er zeker van te zijn dat de gewenste temperaturen in uw terrarium aanwezig zijn. In bepaalde periode's van het jaar zult u waarschijnlijk een andere wattage warmte lamp moeten gebruiken. In de zomertijd is het vaak al snel te warm in uw terrarium, en in de winter zal de temperatuur te laag zijn. Door regelmatig de temperatuur te controleren, voorkomt u de nodige problemen bij uw reptielen.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over