Top

Faunaria

Cricket pen Exo Terra
Complete verzorgingskit voor krekels ook wel een faunarium genoemd.
Afneembaar, goed ventilerend deksel
Handige krekel verdeler
Inclusief voeder- en drinkbak voor krekels
Maakt krekels voederen keurig en netjes
Geef uw krekels gezonde voeding of een stukje appel om hen langer in leven te houden.

De Exo Terra Cricket Pen is ideaal om krekels te houden en verdelen. 
De krekels kruipen zelf in de vierkante kokers, die hen schuilplaats bieden. Deze kokers fungeren als makkelijke verdeelinstrumenten. Verwijder voorzichtig een koker, schud enkele krekels in het terrarium of voederbak en plaats hem terug in de Cricket Pen. 
Bij het verwijderen van het deksel blijven de kokers op hun plaats, hetgeen de toegang vergemakkelijkt en de ontsnappingskansen van krekels verkleint.

Te gebruiken om krekels te transporteren en te houden. Schuif de koker uit de Cricket Pen en laat het klepje neer om ontsnappingen te voorkomen. Dek indien nodig met één hand de koker af tijdens het manoeuvreren. Neem uw hand weg en tik lichtjes op de koker om het gewenste aantal krekels te voederen. Verwijder één koker per keer om te vermijden dat de krekels ontsnappen.
Krekelzorg
Krekels houdt men best in een goed geventileerde kamer met een temperatuurradius van 21°C tot 24°C en lage vochtigheidsgraad. Vermijd direct zonlicht en koude tocht. Houd de Cricket Pen zuiver en droog. Kwalitatief krekelvoeder en water (gel) moeten altijd ter beschikking worden gesteld. Dit in bijgevoegde ondiepe voeder- en waterschaaltjes. In plaats van watergel kan men ook een vochtige spons gebruiken. Gebruik geen water op zich, want de krekels zouden hier in kunnen verdrinken.

BREEDING BOX / STAPELBAAR KWEEKTERRARIUM
Faunaria
De speciale voederdeur aan de voorkant van het deksel laat voeren en water geven toe, zelfs wanneer het terrarium gestapeld is. Dit vergemakkelijkt het voeren en voorkomt stress omdat het terrarium niet dient te worden verplaatst tijdens het voeren. De ventilatie onder hoek voorziet ten allen tijde van de optimale ventilatie, ook wanneer de terrariums zijn gestapeld.

Ideaal voor het transporteren van terrariumdieren of levend voedsel, deze faunaria heeft onder andere een
Speciale voederdeur
*tapelbaar voor tentoonstellings- en kweekdoeleinden
*Ventilatie onder hoek
*Grote deur bovenaan voor gemakkelijke toegang
*Het is een helder plastic terrarium, die verkrijgbaar is in diverse maten.