Top

Onze dieren

Op deze pagina willen wij u voorstellen aan onze eigen dieren. Een deel van deze dieren zijn ook in onze winkel te bewonderen, maar een deel is elders gehuisvest. Met de koppels die wij in ons bezit hebben word zo nu en dan ook gekweekt. De jonge dieren die hier uit voort komen, worden in onze winkel aangeboden. Dit geeft ons het voordeel dat we van deze dieren heel exact kunnen vertellen hoe zij zijn opgegroeid en verzorgd. Zo kunnen wij de gezondheid van deze dieren garanderen.

De winkel Reptihouse is feitelijk het resultaat van een intense voorliefde voor reptielen. Ook aan onze privécollectie is dat goed te zien.

 

Mogen wij u voorstellen aan onze vrienden:Dit is ons mooie koppel Furcifer pardalis red ambilobe. Het zijn nakweek dieren uit 2015 en 2016.
    
Hier onder ons koppel Furcifer pardalis mitsio high yellow. Deze mooie kameleons komen uit begin 2017.

Dit is ons koppel Jemen kameleons, wij verwachten in 2017 nakweek van dit koppel.

Hier onder is ons koppel Halsbandleguanen te zien.
Dit koppel is nakweek uit 2016

Op de foto hieronder zijn onze rode leguanen Gizmo en Koko te zien.
Gizmo is een mooie grote dame met een zeer lief karakter, zij is geboren in het jaar 2012.
Gizmo lust eigenlijk alles en is verzot op moriowormen, sprinkhanen, muizen en kleine ratten.
Koko is onze man uit 2014 en heeft soms een pittig karakter.
In zijn terrarium is hij heel dominant als mensen te dicht bij zijn terrarium staan, hij probeert zijn vrouwtje Gizmo te beschermen. Regelmatig gebeurt het dan ook dat hij tegen de ramen aan springt, wij waarschuwen u dan ook als hij gaat knikken doe gerust een paar stappen achteruit!!
Dit is èèn van onze koppels kolenbranderschildpadden. Deze schildpadden zijn nakweekdieren van 2002 en 2003.
Deze twee schoonheden zijn onderdeel van ons trio Kraaghagedissen. Van de twee oudste dieren (m+v) is de leeftijd ons niet met zekerheid bekend. Het tweede dametje is een nakweekdier van voorjaar 2016.
Op 28-4-2017 heeft ons oudste dametje 7 eieren gelegd. Deze eieren zijn tussen 10 en 15 augustus 2017 uitgekomen. We hopen in de toekomst op meer eieren van dit prachtige soort.
Dit zijn jingle en Bell, ons koppel Baardagamen.
Zij komen zelf uit 2015(v) en 2016(m) en hebben al voor nakweek gezorgd.
Op deze foto is èèn van onze Timorensis varanen te zien, het koppel komt uit 2014(v) en 2015(m).Hieronder ziet u twee dieren van ons trio rode regenboogboa`s.
Deze slangen zijn nakweek dieren van het jaar 2012 en 2013
Ook zij hebben al voor nakweek gezorgd.