Top

Panorama terrarium 100x50x50

  • Panorama terrarium 100x50x50
138,98

Panorama terrarium.

Dit mooie afgewerkte panorama terrarium is een aanwinst voor uw reptiel en uw woonkamer.
De schuin aflopende voorkanten geeft uw terrarium een luxe aanblik, voor als u niet van recht en strak houdt.
Dit terrarium is natuurlijk ook gemaakt van nieuw glas en toch zeer voordelig geprijsd.
Het uiterlijk van dit panorama terrarium heeft een speelse look, maar doet zeker niets af van de kwaliteit van het terrarium. Zoals u van ons gewend bent kunnen wij u adviseren bij de inrichting en welke lampen u moet gebruiken. Dit is natuurlijk afhankelijk van welk reptiel u in dit terrarium wilt gaan huisvesten. Dit mooie panoranma terrarium is zeer geschikt voor diverse soorten reptielen, die voornamelijk op de grond wonen. Of u nou een Pogona viticeps ( Baardagaam) of een Panterophis guttatus (Rattenslang) wilt houden als huisdier, dit  terrarium maakt het mogelijk. Een panorama terrarium is in diverse afmetingenw te verkrijgenw en te bestellen. Ook verschillende glasdiktes zijn altijd te bestellen. Bijvoorbeeld 
een panorama terrarium van 100 x 50 x 50 wordt standaard geleverd met een bovenventilatie en een glasdikte van 4 mm. Wilt u liever een glasdikte van 6 mm is dit natuurlijk mogelijk. Door de juiste opties aan te klikken in onze keuzelijst iet u alle mogelijkheden en direct de juiste prijzen daarbij. Heeft een een andere wens en staat deze niet in de keuzelijst neemt u dan contact met ons op. Wij zullen samen met u kijken wat er mogelijk is en wat daar de bijkomende kosten van kunnen zijn. 
Wij adiviseren uw wel om Keramische fittingen te gebruiken bij een hogere wattage van 50 watt van uw warmte lampen. Ook voor diverse warmtelampen en uvb lampen kunnen wij u helpen een juiste keuze te maken voor uw reptiel. Wij kunnen u natuurlijk ook alles vertellen over welke bodembedekking ed u voor uw reptiel het beste kunt gebruiken. Bij ons in de winkel zijn ook diverse boekjes te verkrijgen over verschillende soorten reptielen, deze boekjes zijn voor iedereen zeer toegankelijk. Deze boekjes zijn door ons zelf geschreven en alle foto's zijn van onze eigen reptielen, in deze boekjes staat alle belangrijke basis informatie die specifiek gericht zijn op één reptiel. Ook hebben wij een boekje geschreven over de meest voorkomende ziektes en aandoeningen die bij reptielen voorkomen, voor een hobbyist een zeer belangrijk en nuttig boekje om in zijn of haar bezit te hebben. De boekjes zijn allen verkrijgbaar bij ons in de winkel en op onze webshop, de prijs is € 4,00 per boekje.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over