Top

Calcium lactaat

  • Calcium lactaat
9,95

Voor een goede botopbouw en andere vitale lichaamsfuncties, hebben reptielen Calcium nodig.
Om kalk goed in het lichaam op te nemen is de ideale verhouding tussen kalk en Phosfor: 2 delen Calcium op 1 deel Phosfor. Vaak is de verhouding in voedsel veel ongunstiger en dan is toevoeging van Calcium noodzakelijk.
Om extra Calcium aan het voedsel toe te voegen, is Calcium Lactaat het meest geschikt daar dit door alle reptielen met behulp van Vitamine D3 het beste wordt opgenomen.
Vitamine D3 wordt in de huid aangemaakt onder invloed van zonlicht of UV-straling.

  • Pure kalk die ook nog eens goed oplosbaar is in water.
  • Verpakt in een goed afsluitbaar strooipotje.


    Calcium Lactaat dient alleen te worden gegeven in combinatie met zonlicht of UVB lampen. Zonder een van deze lichtbronnen is het toevoegen van calcium aan de voeding zinloos, omdat dit dan niet wordt opgenomen uit de darmen.

    1 x per week een mespuntje Calcium lactaat door het water mixen en uw reptielen hiermee besproeien met lauw warm water is voldoende als aanvullend supplement.

Calcium Lactaat verminderd ook de kans op rachitis bij uw reptielen. 
Het is raadzaam om reptielen die eieren moeten leggen, of levendbarende reptielen, elke week wat extra Calcium lactaat aan te bieden. Calcium Lactaat zorgt ook voor een betere aanmaak van de te leggen eieren bij reptielen.
Voor de aanmaak van bot is het erg belangrijk om te zorgen dat bij de groei van ongeboren jonge dieren voldoende calcium wordt gegeven.
Gebruik naast de Calcium Lactaat ook nog een goede UV-B lamp en een compleet vitamine supplement.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Gerelateerde producten