Top

Verwarmings- en verlichtingstechniek

Voor nagenoeg alle exotische dieren die gehouden worden, is verwarming en verlichting een uiterst belangrijk onderdeel van de eerste verzorgingseisen die een dier kan vragen. In het bijzonder geldt dit voor reptielen en amfibieën. Nederland heeft helaas niet het klimaat waarbij een groot deel van deze bijzondere diergroepen het zonder aanpassing naar zijn zin heeft. Gelukkig is er veel bekend en mogelijk om onze geliefde koudbloedige dieren te voorzien in de nodige verwarming en verlichting. 

Op het gebied van verwarming- en verlichtingstechniek is veel te krijgen. Denk hierbij aan simpele producten als fittingen van verschillende grondstoffen, snoeren en lichtkappen in verschillende kleuren, maten en vormen, maar bijvoorbeeld ook aan tijdschakelaars, temperatuur regelaars, vocht regelaars, mistapparaten, regensystemen, noem maar op. Binnen ons assortiment vind u diverse merken op het gebied van verwarming- en verlichtingstechnieken.

Producten als tijdschakelaars, warmteregelaars en mistapparaten zijn voor ons eigen gemak gemaakt om op een eenvoudige, arbeidsarme manier te zorgen voor de perfecte leefomstandigheden voor ieder reptiel.
Zeker wanneer er sprake is van een groot verblijf, kunnen producten als een Humiditycontrol II een uitkomst bieden om de luchtvochtigheid in uw verblijf ieder uur van de dag perfect op peil te houden. Gebruik deze in combinatie met de Thermocontrol II om de verlichting en temperaturen exact te regelen, en u heeft helemaal alle touwtjes in handen als het gaat om de algehele klimaat regeling binnen uw verblijf. Uw dieren zullen u in elk geval erg dankbaar zijn voor het goede dag-nacht ritme en de perfecte omstandigheden voor een gezond leven.

Bent u meer op zoek naar een mooie waterval voor bij uw kikkers of bijvoorbeeld een dripper plant voor uw kameleon? Ook dit kunnen wij u bieden.

Wij bieden diverse merken als Lucky reptile, Reptiles-planet, Exo-Terra, Zoo-Med en Heatel.
Zit het product dat u wenst er niet tussen? neemt gerust contact met ons op, wellicht kunnen wij u alsnog van dienst zijn!Exo Terra Reptile dome

Exo Terra Reptile dome

€ 44,95
Fittingset compleet bakaliet met alu kapje

Fittingset compleet bakaliet met alu kapje

€ 13,95
Hygrometer

Hygrometer

€ 7,95
Lucky Reptile Humidity control ll

Lucky Reptile Humidity control ll

€ 87,95
Lucky Reptile Thermocontrol II

Lucky Reptile Thermocontrol II

€ 54,95
Reptihouse lichtkap alluminium

Reptihouse lichtkap alluminium

€ 3,95
Thermometer

Thermometer

€ 7,95
Thermometer

Thermometer

€ 35,95