Top

Voederhulpen

Het voeren van onze geliefde dieren kan over het algemeen op diverse manieren en met behulp van diverse materialen gebeuren. Dieren die hoofdzakelijk vegetarische maaltijden nuttigen krijgen hun voeding over het algemeen aangeboden in een voerschaal, voerbak of op een platte steen of iets dergelijks. Voor dergelijke producten kunt u het best kijken op de pagina voer- en waterschalen.

Voor het aangeven van een voedseldier aan bijvoorbeeld uw slang, varaan of ander reptiel, is het gebruiken van een voedertang of voederpincet vaak praktisch. Wij bieden u diverse pincets en tangen van verschillende maten en vormen aan. Heeft u een grote slang en wilt u een relatief zwaar voedseldier als een rat veilig aan kunnen bieden? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een van onze lange kniepincets. 
Wilt u kleinere voedselinsecten met een pincet kunnen vangen en aanbieden aan uw hagedis? Kijkt u eens naar de kleine voerpincets met rubberen coating. Deze helpen schade aan de bek van uw dier door op de pincet te bijten voorkomen en zijn klein genoeg om een klein krekeltje te kunnen vangen zonder deze te beschadigen.
Let wel, oefening baart kunst bij het vangen van de kleinste insecten. Niet alleen goed materiaal is hierbij van belang.

Wij bieden diverse merken aan als RepTech, Lucky Reptile, Exo-Terra en Reptile-planet. Zo kunt u uw favoriet uitzoeken. Zit deze er niet bij? Neem gerust contact met ons op, wellicht kunnen wij u toch helpen.

Desinfectie gel

Desinfectie gel

€ 2,50
Exo Terra Feeding Tong

Exo Terra Feeding Tong

€ 21,95
Lucky Reptile Tweezer straight

Lucky Reptile Tweezer straight

€ 15,95