Top

VoedseldierenVerse voedseldieren
van een goede kwaliteit zijn van groot belang voor de gezondheid van uw dieren. Immers, de kwaliteit van voeding die u uw reptiel geeft, heeft grote invloed op de gezondheid van uw dier(en). Onze voedseldieren worden iedere dinsdag vers aangeleverd. Wij raden u dan ook sterk aan om uw bestelling van verse voedseldieren op dinsdag of woensdag te plaatsen, zodat wij u de beste kwaliteit kunnen opsturen. Wij streven ernaar om voedseldieren binnen 2 werkdagen na betaling bij u thuis te leveren. Besteld u op werkdagen voor 15.00 uur? Dan kunnen wij uw pakket meestal dezelfde dag nog versturen!

In ons assortiment vind u nagenoeg alle voedseldieren, droogvoedingen en supplementen die u nodig heeft. Helaas zijn wij niet in staat om bevroren goederen te leveren. In onze winkel kunt u echter kiezen uit een ruim assortiment knaagdieren, konijnen en gevogelte.


Het bestellen van bulkverpakkingen levende voedseldieren is mogelijk, maar de levertijd hiervan is ten minste 7 dagen. Wij verzoeken u een bestelling met bulkverpakking(en) vóór donderdagen 17.00 uur te doen, dan kunnen wij deze de eerstvolgende dinsdag naar u verzenden. Naar verwachting heeft u uw voedseldieren dan woensdag's in huis.

Bij een temperatuur lager dan 10 graden Celsius en een temperatuur hoger dan 25 graden Celsius kunnen wij helaas de kwaliteit van de voedseldieren niet garanderen. Bij een lagere temperatuur dan 10 graden Celcius kan het voorkomen dat uw insecten verdoofd zijn door de kou, even een half uur op kamertemperatuur laten staan en uw insecten zijn weer actief!
Wij raden u aan om bij het bestellen van voedseldieren bij lage buiten temperaturen gebruik te maken van onze Heatpack-service. Voor een schappelijk bedrag voegen wij functionerende Heatpacks toe om sterfte door kou te minimaliseren.  Enkele producten als erwtenluis, tarweluis, tebo's, calciumwormen en bonenkevers kunnen wij wel leveren, maar leveren wij enkel op bestelling en kan de levertijd variëren. Zoekt u een product dat u niet in ons assortiment kunt vinden? neem gerust contact met ons op, naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij u vooralsnog helpen.
Dola's

Dola's

€ 3,10
Dubia's

Dubia's

€ 3,35
Fruitvliegen

Fruitvliegen

€ 2,90
Huiskrekels

Huiskrekels

€ 1,85
Krulvliegen

Krulvliegen

€ 2,35
Meelwormen

Meelwormen

€ 2,10
Moriowormen

Moriowormen

€ 2,50
Springstaarten

Springstaarten

€ 3,35
Treksprinkhanen

Treksprinkhanen

€ 2,95
Veldkrekels maat 8

Veldkrekels maat 8

€ 2,10
Wasmotten

Wasmotten

€ 3,10
Woestijnsprinkhanen

Woestijnsprinkhanen

€ 3,50