Navigatie

Voeding

Voeding is een van de belangrijkste onderdelen van een goede verzorging van uw dier. In ons assortiment vind u alle voedseldieren, droogvoedingen en supplementen die u nodig heeft. Helaas zijn wij niet in staat om bevroren goederen te leveren. In onze winkel kunt u echter kiezen uit een ruim assortiment knaagdieren, konijnen en gevogelte.

Het bestellen van bulkverpakkingen levende voedseldieren is mogelijk, maar de levertijd hiervan is ten minste 7 dagen. Wij verzoeken u een bestelling met bulkverpakking(en) vóór donderdagen 17.00 uur te doen, dan kunnen wij deze tijdig bestellen en de eerstvolgende dinsdag naar u verzenden.

Bij een temperatuur lager dan 10 graden celsius en een temperatuur hoger dan 25 graden celsius kunnen wij helaas de kwaliteit van de voedseldieren niet garanderen.
Wij raden u aan om bij het bestellen van voedseldieren bij lage buiten temperaturen gebruik te maken van onze heatpack-service. Voor een schappelijk bedrag voegen wij functionerende heatpacks toe om sterfte door kou te minimaliseren.  U kunt de heatpack-service gemakkelijk meebestellen op de pagina Voedseldieren.

© 2016 - 2017 . | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel