Navigatie

Inrichting

Het inrichten van een terrarium is eenderzijds van belang voor het dier dat het verblijf mag bewonen, maar daarnaast is er ook ruimte voor fantasie van de verzorger. Producten die men gebruikt om een terrarium in te richten, hebben vaak zowel een decoratieve functie als een (belangrijke) gebruiksfunctie voor het dier. Een schuilplaats bijvoorbeeld die er uit ziet als een echte steen bied voor uw dier een veilige rustplek en is voor u een onderdeel van uw levende schilderij. 

Wil u een terrarium(opnieuw) inrichten en zoekt u hiervoor producten? Houd dan goed in gedachten dat alles wat u in het verblijf van uw dier plaatst ook geschikt moet zijn voor uw dier. schuiplaatsen moeten voldoende ruimte bieden,planten moeten stevig genoeg zijn dat het dier het niet snel kapot kan maken of op kan eten, bodembedekking moet voldoen aan de wensen van uw dier, enzovoorts enzovoorts.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de voor u juiste inrichtingsmaterialen? Neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen u adviezen bieden.

© 2016 - 2017 . | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel