Navigatie

Verblijven

Het huisvesten van verschillende dieren vraagt ook om verschillende huisvestingsmogelijkheden. Dieren die in de natuur vooral gevonden worden in boomkruinen hoog boven de grond, vragen om een verblijf dat hun ook de mogelijkheid bied om te kunnen klimmen. Daarentegen een dier dat van nature zich graag ingraaft, heeft veel meer baad bij een verblijf dat niet zozeer hoog is maar waar vooral een dikke laag bodembedekking in geplaatst kan worden.

Ook noodhuisvesting kan soms nodig zijn, bijvoorbeeld om een ziek dier uit een groep te kunnen isoleren. Of een goede vervoersbox om een dier ergens heen te kunnen brengen... Alles voor de huisvesting van uw dier vind u op deze pagina. 

In onze winkel vind u altijd een uitgebreid aanbod van terraria, faunaria en transportboxen. Zit hier niet tussen wat u zoekt? Stuur ons gerust een berichtje, we kunnen u ongetwijfeld helpen.

 

Het leveren van volglas terraria is mogelijk. Het door u bestelde terrarium word door een daar in gespecialiseerd bedrijf aan huis geleverd. De levertijd van een volglasterrarium kan echter wel ietswat uitlopen. Over het algemeen moet u uitgaan van een levertijd van ongeveer 10 dagen, een enkele keer kan het voorkomen dat de levertijd met maximaal een week uitloopt. Mocht dit het geval zijn, word u bij bestelling hierover zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Uiteraard zal dit enkel het geval zijn als wij het door u bestelde terrarium niet op voorraad hebben.

De bezorgkosten van een volglas terrarium bedragen €45,00 per bestelling.

© 2016 - 2017 . | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel