Exo Terra Crocodile Skull

 

Exo Terra Buffalo Skull

De Exo Terra Crocodile Skull is een natuurgetrouwe aanvulling in uw terrarium.
Zeer goed te gebruiken als een stukje decoratie in uw terrarium, maar ook prima geschikt als schuilplaats voor uw hagedis, kikker, schorpioen, spin of slang. Door de vele openingen is uw reptiel zo als vele kleinere hagedissen soorten en kleine of jonge slangen soorten te gebruiken. Uw reptiel is zeer makkelijk uit de Exo Terra Crocodile Skull te halen als dat nodig mocht zijn. De Exo Terra Crocodile skull is een zeer veilige en mooie schuilplaats voor reptielen en amfibieën Deze schuilplaats heeft geen scherpe randen, waar uw reptiel zich eventueel aan kan verwonden. Ideaal voor woestijn- en regenwoud opstellingen. De Exo Terra Skull schuilplaatsen zijn zeer realistisch en voegen een spannend accent toe aan elk type terrarium: woestijn, regenwoud, aquatisch of een sub (tropisch) terrarium of paludarium.
Ook zijn deze schuilplaatsen zeer makkelijk te reinigen, wat weer zeer belangrijk is voor een goede hygiène in uw terrarium. U kunt deze schuilplaatsen schoon maken met warm tot heet water. Gebruik nooit chemische producten om uw inrichting schoon te maken, dit kan schadelijk en zelfs dodelijk zijn voor uw reptielen. Wel kunt desinfectie middel gebruiken om de Exo Terra Crocodile Skull extra schoon te maken. U dient na het gebruik van een desinfectie middel de schuilplaats goed na te spoelen met water, zodat er geen sporen achter blijven van het desinfectie middel. Deze Exo Terra Crocodile Skull schuilplaats is zeer gebruik vriendelijk voor uw reptiel(en) en geeft een extra mooie dimensie aan de terrarium opstelling en kleed uw terrarium extra aan. Door op de bodem van uw terrarium ook nog wat Kurkeiken te plaatsen komt deze mooie schuilplaats nog beter tot zijn recht.

De Exo Terra Crocodile Skull is te koop bij ons in de winkel, of te bestellen in onze webshop. Deze natuurgetrouwe skulls zijn in drie soorten verkrijgbaar: primaat, buffel en krokodil.